fönsterbyte fönster ljusinsläpp vardagsrum

Montering av fönster

Korrekt montering vid fönsterbyte

Att byta fönster är ett omfattande arbete som till stor del är väldigt krävande, speciellt om du bestämmer dig för att utföra arbetet själv. Vad som ingår i en montering är bland annat måttagning i ditt hem, välja nya fönster hos en fackhandel och såklart själva installationen. Detta är uppgifter som är både tidskrävande och ställer krav på kunskap, något våra fönstermästare kan hjälpa dig med.

Vi på Fönsterbyte Uppsala kan allt och lite till om fönster och hjälper dig genom hela processen med ditt fönsterbyte i Uppsala. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig välja rätt fönster utifrån dina behov, ansvarar för att fönsterbytet utförs korrekt och inkluderar en noggrann efterkontroll.

Måttbeställda fönster och val bland flera fönstermodeller

Din bostad ser annorlunda ut i jämförelse till din grannes och vill kanske att dina fönster ska vara tillverkade i ett specifikt utseende och i ett specifikt material. För att tillgodose alla dina behov vid ett fönsterbyte i Uppsala kan vi erbjuda dig måttbeställda fönster i olika variationer. Du kan välja ett fönster tillverkat i gediget trä till nästintill underhållsfri aluminium. Vi har även ett brett utbud av olika tillbehör att välja mellan för att göra ditt fönsterbyte komplett.

Det nordiska klimatet är väldigt påfrestande för dina fönster, därför erbjuder vi endast fönster som är utvecklade och designade för att så emot detta. Våra fönster uppfyller även de miljökrav som finns gällande energibesparing.

Allt fungerade perfekt. Kom på uttalad tid, snabba och effektiva och utan att slarva.

Leif H.

Vi arbetar efter fyra steg när vi monterar fönster

1. Kostnadsfritt hembesök utan krav

Vi inleder arbetet med ett kostnadsfritt hembesök för att kunna presentera den bästa lösningen för dig och ditt hem. Någon av våra fönstermästare som arbetar i din stad kommer hem till dig för att påbörja planeringen inför ditt fönsterbyte i Uppsala. Här får du möjlighet att berätta mer om dina visioner och vi kommer presenterar ett pris för ditt fönsterbyte som du sedan kan använda som grund i valet om du vill anlita oss eller inte.

2. Tillverkning av dina fönster

I detta steg kommer vi påbörja tillverkningen av dina ny fönster. Vid tillverkningen utgår vi från dina önskemål så att du får fönster som uppfyller dina krav och behov. Vi har ett välsorterat utbud av fönster i grundmodeller som vi sedan anpassar efter dina önskemål. Det kan bland annat röra sig om fönster i önskad funktion, storlek, färg, glas och olika tillbehör.

3. Noggrann montering av fönster

När dina fönster är producerade är det dags för installation och montering. För att ditt fönsterbyte i Uppsala ska monteras korrekt kan du vara trygg med att vi utbildar alla våra fönstermontörer internt inom företaget. Under monteringen kommer vi ta bort dina gamla fönster, sätta de nya på plats och även frakta bort det gamla materialet om du önskar. Inget fönster är komplett utan detaljerna. Därför kommer vi även montera fönsterbänkar, lister och bleck med fokus på hög kvalitet.

4. Efterkontroll och genomgång av dina garantier

När monteringen och fönsterbytet är klart kommer vi tillsammans gå igenom slutresultatet. Detta är ett viktigt steg i vårt arbete där vi kontrollerar och säkerställer att fönsterbytet uppfyller dina krav och stämmer överens med det vi kom kom fram till i början.

Du kommer även få tillgång till vissa garantier för fönsterbytet i Uppsala. Vi vet att vår montering håller hög kvalité, men det är minst lika viktitg för oss att erbjuda en trygghet för dig även efter avslutat arbete.

  • Vi erbjuder 10 års garanti mot kondens inuti isolerrutan.
  • Vi erbjuder 10 års garanti mot röta i karm och båge.
  • Vi erbjuder 3 års garanti på monteringen av ditt fönster.

Vi monterar dina fönster till bra pris med ROT-avdraget

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi monterar fönster eller vill få mer information om hur det går till att måttbeställa fönster.

Vi är stolta över att erbjuda bra pris inför ett fönsterbyte i Uppsala. Få en offert för att byta fönster där vi baserar priset på dina önskemål och krav. Glöm inte bort att du som privatperson kan använda det förmånliga ROT-avdraget för våra tjänster. Prisvärt och bra för dig.

Vi monterar dina måttbeställda fönster korrekt för en komplett helhet. Boka ett gratis hembesök för hjälp med måttagning, material och funktion.